Een stoere pub!

Een pub-restaurant met een industriële, coole uitstraling kan een unieke sfeer creëren die gasten aantrekt en een onvergetelijke ervaring biedt. Als je jouw pub-restaurant een stoere en eigentijdse inrichting wilt geven, lees dan verder. In deze blog delen we tips en ideeën om een industrieel interieur te creëren dat naadloos past bij de vibe van jouw pub-restaurant. Lees je mee?

Bakstenen het een open plafond

Bakstenen muren geven karakter en textuur aan een ruimte. Als je niet beschikt over echte bakstenen, overweeg dan bakstenen wandpanelen voor een vergelijkbaar effect. Laat delen van de muur onbewerkt voor een extra rauwe uitstraling.

Laat de plafondconstructie open en zichtbaar. Blootgestelde leidingen en buizen dragen bij aan de industriële esthetiek. Overweeg het gebruik van industriële plafondlampen of hangende plantenbakken voor een extra speciale touch.

Grote spiegels en houten elementen

Plaats grote industriële spiegels om de ruimte te vergroten en het industriële thema te versterken. Zwarte metalen omlijstingen voegen een vleugje elegantie toe aan het stoere geheel.

Voeg robuuste houten elementen toe aan je interieur voor een warm contrast met de industriële materialen. Denk aan houten tafelbladen, houten barbladen en houten accenten op de vloer. Liever stoere materialen elders in het pand, denk dan aan stalen deuren bij de entree. Zo zet je meteen de toon. Sowieso doet metaal stoer aan. Zo kan je ook kiezen voor een metalen trapleuning bij de trap als je deze in de zaak hebt. Metalen balken, metalen lampen, etc. 

Vintage, Urban, Grafisch

Speur naar vintage industriële elementen zoals oude fabriekslampen, metalen kisten of retrostoelen. Deze items voegen karakter toe en vertellen een verhaal over de industriële geschiedenis.

Hang urban kunstwerken op de muur en gebruik grafische elementen in je decor. Denk aan industriële typografie, kunstwerken van stadssilhouetten of graffiti-achtige muurschilderingen voor een urban vibe.

Kijk mee in de keuken

Laat de keuken een centrale rol spelen in je pub-restaurant. Creëer een open keukenconcept waar gasten de culinaire meesterwerken van de chef-kok kunnen zien. Een interactieve keuken voegt een extra dimensie toe aan de eetervaring.

Een beleving aan de bar

Besteed speciale aandacht aan de bar, waar gasten niet alleen hun favoriete drankjes kunnen bestellen, maar ook kunnen genieten van een blik op het ambachtelijke mixen en bereiden van drankjes. Kies voor een indrukwekkende bar met metalen details.

Aan te passen voor iedere gelegenheid

Ontwerp je pub-restaurant met aanpasbare ruimtes voor verschillende eetervaringen. Creëer een intieme ruimte voor romantische diners en een levendige zone voor groepen en evenementen.